Geslaagd inloopevent Westeiland bij Helm & Heus

Zaterdag 2-2 vond er een inloopevent plaats voor geïnteresseerden en kopers van Westeiland bij makelaarskantoor Helm & Heus in ‘s-Gravenzande. Het was een prettige bijeenkomst in een ontspannen sfeer.

Verschillende nieuwe geïnteresseerden hebben zich gemeld. Een aantal mensen koos ervoor direct een optie te nemen op een van de woningen. Ook mensen die de keuze voor Westeiland al hebben gemaakt, waren aanwezig. Zij werden bijgepraat over de ontwikkelingen en hadden de gelegenheid om hun vragen te stellen.

Was u niet aanwezig, maar heeft u wel interesse in een van de woningen die op dit moment nog te koop zijn? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Zij vertellen u graag meer over het project.

Maak kennis met Rijnpoort Makelaars

Sinds kort helpen ook de medewerkers van Rijnpoort Makelaars u graag verder bij uw zoektocht naar een geschikte woning in project Westeiland. Makelaars én nieuwbouwspecialisten Angelique Grootscholten en Nikki van der Houwen informeren u graag met enthousiasme over het project, de woningen, het financiële proces en alle facetten die bij de aankoop van een nieuwe woning komen kijken.

 

Rijnpoort Makelaars heeft veel kennis in huis over de aankoop van een nieuwbouwwoning, maar ook als u benieuwd bent naar de waarde van uw huidige woning of naar de financieringsmogelijkheden op het gebied van een hypotheek dan helpen zij u graag verder.

Rijnpoort Makelaars en Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen zijn gevestigd aan de Heulweg 80 in Kwintsheul. Schroom niet om eens te vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden!

Inloopevent bij Helm & Heus makelaars

Op zaterdag 2-2 a.s. organiseren wij van 10.00 uur tot 11.00 uur ’s ochtends een inloopevent voor geïnteresseerden. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Helm & Heus aan Vreeburghlaan 1, 2691 AA in ‘s-Gravenzande. Ook mensen die de stap al hebben gezet zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken met elkaar.

Zoekt u een ruime nieuwbouwwoning, specifiek in het Westland of centraal gelegen tussen Rotterdam en Den Haag? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Wij vertellen u vrijblijvend over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen.

Kijk voor meer informatie over het inloopevent op Facebook.

 

Actie verlengd: Koop vóór 1 april en profiteer van prachtige aanbiedingen

Door het succes van de actie die vorig jaar is gestart, is besloten om deze actie te verlengen. Wie besluit om vóór 1 april 2019 een woning in Westeiland te kopen, kan profiteren van een prachtige aanbieding bij de woning. Je krijgt dan namelijk gratis een zolderindeling bij de woning aangeboden.

Hiermee heb je, zonder extra kosten te maken, maar liefst vijf slaapkamers in de woning. Heb je aan 3 slaapkamers genoeg? Dan kan je ook kiezen voor een keuken naar keuze cadeau t.w.v. € 5.000 euro of het laten plaatsen van 12 zonnepanelen op het dak!

Koop dit jaar nog
en profiteer van leuke extraatjes

De twee-onder-één-kapwoningen in Westeiland zijn de grootste in haar klasse. Je krijgt dus veel woning voor relatief weinig. De woningen zijn door de ruime mogelijkheden uitbreidbaar tot meer dan 200 m² en daardoor uitermate geschikt voor persoonlijke woonwensen. Er kunnen met gemak vijf slaapkamers worden gerealiseerd. Ideaal voor een (aankomend) groot gezin. Ook de berging kan naar eigen wensen worden ingevuld, bijvoorbeeld het realiseren van een garage of voor een kantoor aan huis welke bereikbaar is via de woning. Zoek in de woningzoeker een beschikbare woning die bij jou past.

Westeiland kenmerkt zich door de ligging aan het water. Om alle kopers een opstapje te bieden voor het creëren van een unieke spot in de achtertuin, is een brede vlonder langs de waterkant standaard inbegrepen. Wie besluit om dit jaar nog een woning in Westeiland te kopen, kan profiteren van nog meer extraatjes bij de woning. Je krijgt dan gratis een zolderindeling bij de woning aangeboden. Hiermee heb je, zonder extra kosten te maken, maar liefst vijf slaapkamers in de woning. Heb je aan drie slaapkamers genoeg? Dan kan je ook kiezen voor een keuken naar keuze cadeau t.w.v. € 5.000 euro of het laten plaatsen van 12 zonnepanelen op het dak!

Inloopmiddag 6 oktober

Op zaterdag 6 oktober a.s. organiseert Helm & Heus Makelaars tussen 11.00 en 14.00 uur een inloop voor geïnteresseerden in de nieuwbouwwoningen in Westeiland. Er is uitgebreid de gelegenheid om je verder te verdiepen in het project en de ruimte keuzemogelijkheden te bespreken met de nieuwbouwspecialisten. Ontdek het comfort en de schoonheid van Westeiland!

Zaterdag 6 oktober is het landelijke open huizendag. Om ook de nieuwbouw georiënteerde woningzoekenden op deze dag te voorzien van informatie én “een inkijkje te bieden” stelt Helm & Heus Makelaars haar deuren open ten behoeve van de nieuw te bouwen woningen in Westeiland. Tussen 11.00 en 14.00 staat het kantoor aan de Vreeburghlaan 1 te ‘s-Gravenzande in het teken van dit eigentijdse project in Hoogeland.

Er is volop informatie over de woningen beschikbaar en de materialen, zoals de bouwstenen en dakpannen, zijn van dichtbij de bewonderen. Een persoonlijk gesprek? Met de nieuwbouwspecialisten, Cindy Immerzeel en Liesbeth Bruggeling, is direct te sparren over de mogelijkheden en het aanbod. Eventueel kan er een woning gereserveerd worden, zodat in alle rust thuis de informatie verder kan worden bestudeerd.

Je bent van harte welkom op zaterdag 6 oktober bij Helm & Heus Makelaars. Kom gerust vrijblijvend binnenlopen. Meer informatie kan ook direct opgevraagd worden via telefoonnummer 0174 – 419 000 of e-mailadres nieuwbouw@helmheus.nl. Vraag eventueel nu al een persoonlijke gesprek aan.

Waarom nieuwbouw
een slimme keuze is

Bij consumenten met verhuisplannen is nieuwbouw niet altijd het eerste waaraan gedacht wordt. Dat is jammer, want nieuwbouw kan een zeer rendabele keuze zijn. De woningen voldoen altijd aan de meest recente veiligheids- en duurzaamheidseisen en zijn een unieke kans om eigen woonwensen te verwezenlijken. Wij zetten zeven voordelen van een nieuwbouwwoning in Westeiland voor je op een rij.

1. Duurzaam

Westeiland maakt onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Hoogeland, welke is aangesloten op het warmtenet. Je woning deelt dus mee aan het warmte- en koude-opslagsysteem dat gebruik maakt van restwarmte van tuinbouwkassen. Zeer duurzaam. Naar verwachting is de CO² reductie circa veertig procent.

2. Lage onderhoudskosten

De eerste jaren is er nauwelijks onderhoud nodig aan de woning, omdat alle onderdelen voor het eerst in gebruik worden genomen. Je hebt dus ook geen risico op gebruiksschade of slecht onderhoud van eerdere bewoners.

3. Hoge kwaliteit

Koop je een woning in Westeiland, voldoet je huis aan de laatste eisen conform het Bouwbesluit. Je kunt dus rekenen op hoogwaardige isolatie, goede ventilatie en bijvoorbeeld veel minder gehorigheid vergeleken met een bestaande woning. Komt het om wat voor reden dan ook voor dat iets onvoldoende geplaatst of geïnstalleerd is? De aannemer is verplicht zich aan te sluiten bij een garantie-instituut. Hiermee zijn onvolkomenheden die binnen de garantie vallen of verborgen gebreken kosteloos te verhelpen.

4. Goede investering

Over het algemeen neemt de waarde van vastgoed in de eerste jaren het snelst toe. De verwachting is dat een woning kopen in Westeiland daarin

dus meer rendabel is dan bestaande bouw. Tevens betaal je geen overdrachtsbelasting, geen aankoopmakelaarskosten en ook geen taxatiekosten.

5. Je eigen woonwensen

De woningen in Westeiland bieden een uitstekende basis voor het realiseren van je eigen woonwensen. Wil je een extra grote woonkamer, een inloopkast of een extra slaapkamer? Met diverse kopersopties kun je de woning uitbreiden en indelen naar jouw persoonlijke smaak. De aannemer realiseert tijdens de bouw dan jouw woonwensen, zodat je bij de oplevering direct de sleutel van je droomhuis ontvangt. Staat je wens niet op de keuzelijst? Geef het aan bij de makelaar of kopersbegeleider. In veel gevallen is maatwerk mogelijk!

6. Begeleiding

Je staat er niet alleen voor! In alle fases die je bij de aankoop van een nieuwbouwhuis doorloopt, zijn er adviseurs en begeleiders die je helpen bij het maken van je keuzes. Bij de makelaar kun je al je eerste vragen kwijt. Voor persoonlijk financieel advies kun je beroep doen op de diensten van Raasveld Bennis uit Monster. Later is er een kopersbegeleider die je alles haarfijn uitlegt over het bestelproces en controleert je keuzes op beschikbaarheid en combinaties. Voor sanitair, tegelwerk en de keuken krijg je advies van een ervaren showroom. Er zijn dus professionals paraat.

7. Een online woningdossier

Bij een woning in Westeiland krijg je een online woningdossier aangeboden. In dit dossier worden alle bescheiden bij de woning voor je opgeslagen. Met je persoonlijke inlogcode kun je de documenten raadplegen of zelf document toevoegen. Het dossier is er tevens om contact te leggen met de adviseurs en eventueel ook met je toekomstige buren. Ook houdt het dossier je up-to-date over het bouwproces met actuele berichten en relevante informatie.